fredag 25 mars 2011

Comcasts Xfinity TV app för IOS uppdaterats med fler streaming och anpassning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/comcasts-xfinity-tv-app-for-ios-updated-with-more-streaming-and/:
Comcast är tillbaka med vad det kallar den tredje stora lanseringen av sin Xfinity TV app för Ios, och medan produkten laget säger att det är la strömmande innehåll från IFC, Adult Swim, BBC och mer viktiga uppgraderingen är anpassningar. Det har en ny favoritlista som mest förbättrade av dess förmåga att synkronisera med XfinityTV hemsida, en ny kanal knappsats för snabba förändringar när det används som en fjärrkontroll och möjlighet att gå till specifika datum i tv-tablåer. Den iPhone-version också har fått ett tweak, med tillägg av en "bläddra i tidigare kanaler"-funktionen som tidigare begränsat till IPAD version. Naturligtvis är nästa fråga när vi kan förvänta oss att dessa förbättringar för att filtrera över till den nyligen lanserade Android version , och även när Comcast planerar att följa Time Warner genom direktsänd kanal streaming dörren, trots högljudda protester från några av de tv-näten mot det .

Comcasts Xfinity TV app för IOS uppdaterats med fler streaming och anpassning ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 14:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Comcast Voices , iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar