fredag 25 mars 2011

Samsung Vibrant passerar FCC igen med AT & T 3G band: en före förvärvet testare? (Uppdaterad)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/samsung-vibrant-passes-fcc-again-with-atandt-3g-bands-a-pre-acqui/:
Detta står inte i vänstra fältet, men bär med oss ​​- allt är meningsfullt, i en läskig, business-y slags sätt. Först fakta: Samsung SGH-T959P fick just FCC godkännande med 3G-stöd på 850 och 1900 MHz-banden (det kan också stödja 2100MHz, men vi kan inte säga från de handlingar vi har skummad i de registrerings - och sedan det är inte ett amerikanskt band, gör FCC inte bryr ändå). T-Mobiles ursprungliga Samsung Vibrant var SGH-T959, och Galaxy S 4G var SGH-T959V - så ni kan föreställa er att detta är en annan enhet i samma anda. Samsung SGH produktkoder som börjar med "T" och slutar med "9" är T-Mobile-enheter ... men om det är för T-Mobile, var är AWS 3G-stöd?

Så här är våra vilda teori: T-Mobile och AT & T kan ha snabbehandlas en T-Mobile-märkta enhet - i detta fall, en utlöpare av Galaxy S 4G - med HSPA + för AT & T: s band. AT & T har nämnts i veckan att en av de första frukterna av sitt planerade förvärv av T-Mobile USA kommer att bli ett roaming-avtal som tillåter T-Mobile kunder att använda AT & T: s nät, och naturligtvis, det skulle kräva enheter som stöder AT & T: s spektrum, intressant, detta roaming-avtal är att gå in, oavsett om den Förvärvet kompletterar eller inte, så dessa killar måste ta itu med det. Vi vill tvivlar på att någon av dessa skulle flygbolag pigg på att släppa ännu en variant av den ursprungliga Galaxy S när vi går mot mitten av 2011 här, men det är fullt möjligt att T-Mobile och AT & T anställda skulle kunna få dessa att testa nätverket integration under loppet av året. Crazy, ja ... men bara galen nog att vara rimliga.

Uppdatering: Här är en annan tanke. Detta kan vara ett HSPA + enhet (en LA Galaxy S 4G) för en kanadensisk nät, eftersom flera av dessa killar har också sättas in Samsung-enheter som börjar med "T" och slutar med "9" - modellnumret ensamrätt till T-Mobile är strikt inom amerikanska gränser. Vi kommer att hitta ut snart nog!

Samsung Vibrant passerar FCC igen med AT & T 3G band: en före förvärvet testare? (Uppdaterad) ursprungligen visades på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 19:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar