fredag 25 mars 2011

Bing för mobila portal blir uppdateras, ger HTML5-baserade fanciness

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/bing-for-mobile-portal-gets-updated-brings-html5-based-fancines/:
Oavsett Google (och Yahoo !) kan göra, kan Bing göra bättre? Det är inte precis har att så kallade klang, men Bing har visat sig vara en legitim utmanare i sökandet krig - särskilt på den mobila sidan. Den här veckan lanserade Microsoft en rad uppdateringar av Bing för Mobile bläddra portal, som ger användare tillgång till bättre och snabbare bildsök, realtid transitering och riktningar, ca söka för iPhone och mycket mer. Den nya versionen bygger på HTML5 och företaget försäkrar oss om att Windows Phone 7 stöd för uppdateringar (och HTML5 ) kommer att finnas tillgänglig senare under året. On-the-go-användare kommer också att se vägbeskrivningar (realtid i Boston, San Francisco, Seattle, Chicago och Los Angeles), en omorganiserad shoppingupplevelse, automatiserad förslag väder och app / film sökningar. Chef på ner till källan länken (på telefonen, förstås) för att se om någon av de nya funktionerna har du sålt.

Bing för mobila portal blir uppdateras, ger HTML5-baserade fanciness ursprungligen visades på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 21:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Registret | källa Bing blogg , Bing för Mobile | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar