torsdag 24 mars 2011

AT & T planerar tillgång till Amazon Appstore, sideloading fortfarande en öppen fråga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/atandt-planning-access-to-amazon-appstore-sideloading-still-an-op/:
Angry Fåglar utvecklare Rovio meddelade på sin Facebook-konto ett par timmar sedan att "AT & T också arbetar på att möjliggöra inköp från Amazonas Appstore snart ", vilket skulle innebära en ganska stor röra på AT & T: s del eftersom de har fasta i sin beslutsamhet att hålla apps utanför Android Market ekosystemet av sina märkesvaror Android-enheter - en frustrerande (och utan tvekan ologiskt) hållning, minst sagt. Tja, först de goda nyheterna - har AT & T bekräftat att de är i själva verket inrätta tillgång till Amazons butik:
"Vi arbetar för att ge våra Android kunder tillgång till tredje part butiker ansökan. Detta kräver uppdateringar av våra system och slutföra överenskommelser med Amazon. Vi kommer att dela mer information med våra kunder inom en snar framtid."
Den dåliga nyheten är att AT & T: s med några diskussioner med Amazon om det här alls, vilket tyder på att de tänker på att göra ett undantag från sina Android Market politik för Amazon Appstore snarare än att bara göra det möjligt sideloading på enheter helt och hållet och kallar det en dag. Vi antar att detta kan innebära en runda firmware uppdateringar som sänker Appstore i ROM, men det verkar som en väldig massa arbete tanke på hur mycket byråkrati är inblandad i att driva ens en enda uppdatering för en handenhet på en stor transportör. Mer om detta när vi blir det, förhoppningsvis, kommer AT & T abonnenter har sina Angry Fåglar Rio fixa snart nog.

[Tack, Thomas]

AT & T planerar tillgång till Amazon Appstore, sideloading fortfarande en öppen fråga publicerades ursprungligen på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 11:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Angry Fåglar (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar