torsdag 24 mars 2011

Samsung ser en Retina Display i din tablett framtiden, och kanske glasögon utan 3D

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/samsung-sees-a-retina-display-in-your-tablet-future-and-perhaps/:
Samsung såg in i sin kristallkula idag, och vad gjorde det se? Den bildpunktstäthet på tablett skärmar drastiskt ökar. Ja, medan Apple inte har lyckats klämma en skärm i IPAD 2 värdig Retina monikern, det låter som Samsung kan arbeta på just en sådan sak, som företaget räknar med att ha tablett bildskärmar med 300 till 400 pixlar per tum resolutioner 2015. För närvarande Samsung Galaxy Tab har en sju tum, 1024 x 600 panel, vilket motsvarar endast cirka 170ppi, men Samsung visar att tabletter av exakt samma storlek kan sträcka sig långt utöver 1080p skrivbord resolutioner som pixeltätheten ökar, och ändå hantera en respektabel 8 till 10 timmar batteritid. Samsung sade också att medan det fortfarande väntar på att se om konsumenterna anta stereoskopisk 3D, kan det vara intresserade av att delta i vimlet, kanske föra en glas-fri tablett display på marknaden inom de närmaste åren. Nyfiken vad annat framtiden kan hålla, enligt Samsung? Ta en titt på vårt galleri nedan.

Samsung ser en Retina Display i din tablett framtiden, och kanske glasögon utan 3D ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 19:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar