torsdag 24 mars 2011

Femto Forum publicerar API-specifikationen för femtocell apps, sätter fokus på medvetenhet information "

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/femto-forum-publishes-api-specification-for-femtocell-apps-plac/:
Som om världen behövde ännu en förening för att hänga med, är CTIA Wireless 2011 att leverera just det. Femto Forum, som har gjort ett utmärkt jobb kvar undercover för sent, har just publicerat en "branschgemensam överenskommen uppsättning API-specifikationer" som gör att "avancerade mobila tillämpningar baserade på femtocell teknik." Sanningen ska fram, den första apps baserade på specifikationerna har redan byggts, och deras för närvarande tillgängliga för femtocell gemenskapen. Specifikationerna är för nät-baserade API: er, som påstås kommer att "tillåta operatörerna att driva utveckling av femtocell-drivna öppna, företag och tillämpningar konsument", och det ska också ge medvetenhet information för att tillåta utvecklare möjlighet att införliva förbättrad närvaro, sammanhang och plats-känsliga funktioner i nya och befintliga applikationer. Visst, skulle vi bryr sig mycket mer om de platsbaserade program om vi kunde dra vårt 3G Microcell till Panama för att använda den för att ringa gratis när man är på semester, men hey - kanske det är nästa logiska steg. Inte för att vi är mycket för passerar längs tips eller något.

Femto Forum publicerar API-specifikationen för femtocell apps, sätter fokus på medvetenhet information " som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 22:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC World | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar