torsdag 24 mars 2011

TelePresence Tech kiosk för att få virtuell shopping till en galleria i närheten av dig, går vi hands-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/telepresence-tech-kiosk-to-bring-virtual-shopping-to-a-mall-near/:
Om Amazon skulle företaget utöver nätet till förmån för en mer konkret medium att mixtra sina varor, kan det överväga något liknande Telepresence Techs nya telepresence kiosk för jobbet. Vi fick en överraskning demo av systemet vid en Samsung händelse idag och kom iväg förbryllad. Tekniken gör 2D-bilder som svävar och roterar i rymden, vilket ger detaljhandeln ett sätt att låta kunderna se sina produkter som om de faktiskt var där, och till en bråkdel av kostnaden - ungefär $ 1,50 per timme - för att betala meatbags att man en traditionella tegel och murbruk butik. En separat pekskärm låter shoppare bläddra igenom tillgängliga objekt, tala ansikte mot ansikte virtuell med kundservice och göra inköp. Kontrollera galleri för att se mer av vad vår detaljhandeln framtid ser ut.

TelePresence Tech kiosk för att få virtuell shopping till en galleria i närheten av dig, går vi hands-on ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 23 Mar 2011 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar