torsdag 24 mars 2011

Microsoft serverar en "NoDo" uppdatera schemat för Windows Phone 7 enheter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/microsoft-serves-up-a-nodo-update-schedule-for-windows-phone-7/:
Var är din Windows Phone 7 " NoDo "uppdatering? Det är frågan Microsoft siktar på att svara med ett nytt tabelldokument har lappat ihop på detaljer mjukvaruversion för alla WP7 handenheter släppts hittills. En februari förberedande patch och efterlängtad första egentliga uppgradera till OS, häri titeln bara "mars uppdateringen" är satt sida vid sida, med en uppsättning leverans stater under dem för varje WP7 telefon. Saker och ting är inte ute awesome i USA, där AT & T: s parti fortfarande är under transportörens provning och T-Mobiles par telefoner "schemaläggning" (som Microsoft säger tar inte mer än 10 dagar), men nyheten är bättre utomlands, där de flesta har erhöll i februari OTA och är bara dagar kvar till sista NoDo godhet. Sprints HTC Ankomst och AT & T: s kommande HD7S både kommer att ha den programvaran förinstallerad, så åtminstone nya köpare slipper gräma felaktigt.

[Tack, Arty]

Microsoft serverar en "NoDo" uppdatera schemat för Windows Phone 7 enheter ursprungligen visades på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 05:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft (USA) , (International) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar