torsdag 24 mars 2011

Spot hyrfilm kiosker syftar till att slå Redbox på pris och bekvämlighet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/24/spot-movie-rental-kiosks-aim-to-beat-redbox-on-price-and-conveni/:
Eftersom Netflix upplever ny konkurrens på den populära filmen distributionsmodell det passar bara att Redbox bör också och det mest intressanta aktören vi sett i filmen kiosken verksamheten är "Spot. skillnaden". Det nyligen lanserade testet 25 lådor i Riverside County Kalifornien och nu fick Redbox s prissättning genom att hyra DVD-och Blu-ray-skivor för $ 1 / dag vardera, eller 89 cent om de hyrs ut i par. Naturligtvis bara vinna på priset inte tillräckligt för att hålla oss från att fastna med våra bonuskoder och apps smartphone , men företaget har fastställt våra främsta beef med röda rutor genom att utforma en kiosk med två platser, en för uthyrning, och en annan för att återvända. Det sätt du inte väntar bakom folk Walmart som de skumma igenom varje skiva i rutan när allt du vill göra är att återvända Glee, Säsong 2 volym 1, och vara på väg. Företaget menar också att den passar fler filmer i ett mindre utrymme, men egentligen hade ni oss på Express-skivan tillbaka facket.

Fortsätt läsa Spot hyrfilm kiosker syftar till att slå Redbox på pris och bekvämlighet

Spot hyrfilm kiosker syftar till att slå Redbox på pris och bekvämlighet ursprungligen visades på Engadget på Thu, 24 Mar 2011 16:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Home Media Magazine | källa Spot | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar