onsdag 23 mars 2011

Audi Anslut tecknar avtal med T-Mobile, förvånad som resten av oss via AT & T sak

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/audi-connect-signs-contract-with-t-mobile-surprised-like-the-re/:
Audi Anslut tecknar avtal med T-Mobile, förvånad som resten av oss via AT & T sak
T-Mobile abonnenter på denna punkt förbereder sig för vad som kan vara en ny, blå länsherre , och nu kan du räkna Audi bland leden av de som undrar vad som kommer härnäst. Igår företaget med ringar undertecknade den med företaget med magenta för att driva sin Audi Connect system på amerikanska bilar. Det kommer att starta först med 2012 Audi A7, där det kommer att ge trådlös data rör genom vilket bilens MMI infotainmentsystem kommer att dra ner Google Earth bildspråk, Local Search POIs, Sirius trafikinformation, och även agera som en Quattro hotspot för folk i baksätet. Audis inte anges hur mycket den här tjänsten kommer att kosta, men "inte fri" låter som ett säkert kort för nu.

Fortsätt läsa Audi Anslut tecknar avtal med T-Mobile, förvånad som resten av oss via AT & T sak

Audi Anslut tecknar avtal med T-Mobile, förvånad som resten av oss via AT & T sak ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 23:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar