onsdag 23 mars 2011

Linux Foundation meddelar MeeGo Smart TV arbetsgruppen, Intel, Nokia och andra tecken på

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:
Framtiden för MeeGo kanske inte ser lika ljust som det en gång gjorde, men det finns gott om folk fortfarande engagerad i det, och Linux Foundation har nu börjat lägga en ökad tonvikt på ett område särskilt smart TV. I detta syfte är det just meddelat bildandet av MeeGo Smart TV arbetsgruppen, och det är redan anmält dig en hel del företag som medlemmar, däribland Intel , Nokia , Nokia Siemens , Sigma Designs och andra. Inte helt överraskande, det finns inte mycket mer än några allmängiltigheter för tillfället, men arbetsgruppen har åtagit oss att uppfylla två gånger per år (det första mötet nästa månad), och det är lovande att "börja definiera programvarukomponenter som tillhandahåller plattformen standardisering", medan även uppmuntra "konkurrenskraftig differentiering inom TV marknadssegment med verktyg på Qt . " Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Linux Foundation tillkännager MeeGo Smart TV arbetsgruppen, Intel, Nokia och andra tecken på

Linux Foundation meddelar MeeGo Smart TV arbetsgruppen, Intel, Nokia och andra tecken på ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 14:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar