onsdag 23 mars 2011

x-Ar exoskelett arm håller repetitiva uppgifter från att göra dig skada (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/x-ar-exoskeleton-arm-keeps-repetitive-tasks-from-doing-you-harm/:

Den fjäderbelastade tekniken bakom Steadicam har just hittat en annan användning - x-Ar exoskelett arm som fästes på handlederna för att minska eller eliminera känslan av vikt. Just presenterat på Applied Ergonomics konferensen i Florida den här veckan, fästen mekanismen för att en stol eller annat stabilt föremål och löst manschetter armarna, vilket möjliggör en ganska extraordinär utbud av rörelse samtidigt som "vikten på din arm och små föremål." (Sledgehammer-svingande arbetstagare förmodligen blir bättre betjänt av en av dessa .) Samtidigt som tillverkaren Equipois antyder att armen troligen kommer att se att användas i fabriker, linjer montering och liknande där arbetstagare utsätts för upprepad stress, kan vi också tänka på ett par bloggare som inte skulle ha något emot att ta en liten stam av sina handleder. PR efter rasten.

Fortsätt läsa x-Ar exoskelett arm håller repetitiva uppgifter från att göra dig skada (video)

x-Ar exoskelett arm håller repetitiva uppgifter från att göra dig skada (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 00:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Equipois | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar