onsdag 23 mars 2011

DARPA M3 program för att göra billigare, mer mobila robotar för USA krigsmaskinen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/darpa-m3-program-to-make-cheaper-more-mobile-robots-for-the-us/:
DARPA , som statliga svart magi fabrik som gav oss flygande Humvee och Hummingbird Spybot , har avtäcka dess ny maximal rörlighet och Manipulation Program (M3) program som planerar att sätta oss på snabbspåret till vår robot framtid. M3 syftar till att förbättra robot forskning genom fyra specialiserade utvecklingsprogram - verktyg Konstruktion, tillverkning, kontroll och prototyp demonstration - att dela upp rabatten på arbetet mellan kommersiella laboratorier och universitet. Programmet kommer inte att ersätta befintliga Bionic projekt, men vissa, som den autonoma Robotic Manipulation (ARM) program , kommer att vikas till det nya systemet. DARPA räknar med att planen kommer att resultera i billigare bots överlägsna de vi har idag, men inte bättre än människan ... vi hoppas.

DARPA M3 program för att göra billigare, mer mobila robotar för USA: s krigsmaskin publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 23 Mar 2011 00:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Information Week | källa DARPA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar