onsdag 23 mars 2011

Samsung Galaxy S II visar upp i Ukraina, blir en kärleksfull förhandsvisning (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/samsung-galaxy-s-ii-shows-up-in-russia-gets-a-loving-preview-v/:
Var skulle vi vara utan prototyper , eh? En sådan pre-produktionsenhet, av Samsungs dual-core Galaxy S II , har kommit ut i ryska ukrainska vildmarken, där det har varit tack och lov räddats från kylan av killarna över på gagadget. Bortsett från kvadratur upp mot Sony Ericsson Xperia X10 - som vi bara kan förmoda var närmast tillgängliga Android, det kan väl ändå inte ha varit den bästa - de också gräva ganska djupt i den senaste TouchWiz användargränssnitt och servera en genomgripande galleri av provet bilder från den 8 megapixel kamera med autofokus på baksidan. Det är en upplysande läsa, när du har registrerat Google Translate: s hjälp, men videon efter pausen kommer förmodligen att vara till stor hjälp för personer bekanta med Vladimir Putins modersmål. För resten av oss, det är en stor visuell rundtur i några yummy hårdvara.

[Tack, DarkDvr]

Fortsätt läsa Samsung Galaxy S II visar upp i Ukraina, blir en kärleksfull förhandsvisning (video)

Samsung Galaxy S II visar upp i Ukraina, blir en kärleksfull förhandsvisning (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 05:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GSM Arena | källa gagadget | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar