onsdag 23 mars 2011

Valves Gabe Newell tips på möjliga Steam hamn till IOS / Android, kan blåsa varm luft

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/valves-gabe-newell-hints-at-possible-steam-port-to-ios-androi/:
Vi skulle rekommendera att ta allt detta med en hälsosam nypa salt för nu, men enligt en lycklig ångdrivna forum medlem som gjorde en resa med Valve's högkvarter, företagets det överväger en IOS / Android hamn Steam. Ja, Steam - du vet, det omåttligt populära spelet distribution service som gör sitt darnedest att döda förpackade spelförsäljning video. Som historien går, var politisk Spelar kunna sitta med Valve's egna Gabe Newell för en fästing, och medan de samtalsämnen var uppenbart varierade piqued en särskild punkt vårt intresse. Påstås bekräftade Gabe att företaget är "tittar in i IOS / Android plattform för möjliga tillägg med Steam," vilket gör absolut mening ges bara hur väl mottagna iPod touch och iPhone har som spelare. För att starta, Ericssons Xperia Play är Sony bara runt kröken, och om Amazons kunna lansera sin egen App Store , varför inte trycka ut ett spel-centrerad en från ett namn som folk redan känner och litar på? Naturligtvis överväger möjligheten är mycket annorlunda än att investera resurser i en ny produkt, så tills vi hör att det sistnämnda är definitivt händer kommer vi att göra vårt bästa för att undertrycka våra förväntningar. Kalla det självbevarelsedrift.

Valves Gabe Newell tips på möjliga Steam hamn till IOS / Android, kan blåsa ut varm luft som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 16:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Recombu | källa Steam | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar