onsdag 23 mars 2011

Cricket retar CDMA-endast Samsung Skäm bort dig, Huawei Ascend 2 på CTIA (hands-on)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/cricket-teases-cdma-only-samsung-indulge-huawei-ascend-2-at-cti/:
Regionala flygbolag Cricket förvånad över CTIA i dag genom att visa upp ett par nya enheter som inte är ute än - men de är på gång för det andra kvartalet, vilket bolaget påpekar kommer "väldigt snart". Först ut är Huawei Ascend 2, som - du gissade det - skulle vara en fortsättning på den ursprungliga Bestig att företaget lanserades förra året. Displayen är fortfarande HVGA, WVGA tydligen hade varit trevligt, men Cricket är lovande att lansera den på samma sub-$ 150 pris punkt som den första modellen och den har en 5 megapixel kamera runt tillbaka (upp från 3,2 före).

Nästa upp, det Unna är ganska mycket samma mellanregister QWERTY Android reglaget som redan lanserat på MetroPCS , om än med en stor skillnad: den här har ingen LTE kompatibilitet (Cricket har inga levande LTE-nät, trots allt). Precis som med Ascend 2 skulle vi har föredragit en WVGA skärm - Den här är bara HVGA - och de fyra fysiska knappar på framsidan verkar lite omodernt, men Cricket är fortfarande i ett läge där alla nya Android hårdvara är en mycket bra sak. Leta efter det att lansera för under $ 350 - off kontrakt, naturligtvis.

Cricket retar CDMA-endast Samsung Skäm bort dig, Huawei Ascend 2 på CTIA (hands-on) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 22:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar