fredag 8 april 2011

3LiveShop friar du in telefonen kontrakt genom att peka på skärmen från andra sidan (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/3liveshop-woos-you-into-phone-contracts-by-touching-your-screen/:
Känna sig ensam? Fick lite svenska kronor för att bränna? Nu kan du slå två flugor i en smäll tack vare tre's skandinaviska arm. Håll upp, vi pratar inte om online dating här, men du kan säkert börja med att köpa en telefon från 3LiveShop, som låter dig interagera nästan ansikte mot ansikte med en mänsklig säljare. Ännu bättre, är dessa människor utrustade med excentriska multitouch arbetsstationer (bilden efter paus) för att låta dem dra telefoner och spec lakan runt skärmen. Vi hade en gå på den här tjänsten just nu och bortsett från ett par hicka senare, vår Hongkong-till-Sverige kallar var överraskande vätska och roligt. Tråkigt nog fick vi inte runt för att filma våra intima samtal med Adam här, men du kan titta på en video främjande av B-Reel - personerna bakom pekskärmen Flash gränssnitt - efter pausen för att se hur det fungerar.

[Tack, Johan]

Fortsätt läsa 3LiveShop friar du in telefonen kontrakt genom att peka på skärmen från andra sidan (video)

3LiveShop friar du in telefonen kontrakt genom att peka på skärmen från andra sidan (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 8 april 2011 05:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tre , B-Reel | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar