fredag 8 april 2011

Enzo's Pinball får du alla lättstött-Feely med telefonen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/enzos-pinball-gets-you-all-touchy-feely-with-your-phone/:
Vi fick en praktisk urval av Haptify s haptiska-drivna apps ett par månader tillbaka och kom iväg fascinerad, men längtan efter mer. Tja, är bolaget äntligen redo att sate vår förkärlek för speltid kroppslighet med sin första match, Enzo's Pinball. Spelet debuterar med tre bord ("fler kommer snart"), och är utformad så att du känner varje gupp, skallra och rikoschett som om det vore på riktigt. Det är inte identisk med sina materiella motsvarighet, men det är en uppgradering över Rumble-fria digitala konkurrensen. Haptify s haptiska svart magi fungerar med mobiler med Android 2.1 och uppåt, så det finns otroligt mycket potential flipper guider där ute. Du kan ta spelet i Android Market och det kommer att kosta $ 1,49 till ge efter för dina taktila önskningar.

Enzo's Pinball får du alla lättstött-Feely med telefonen ursprungligen visades på Engadget på Fri, 8 apr 2011 13:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Haptify | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar