fredag 8 april 2011

NASA: s Nyfikenhet Mars Rover stjärnor i sin egen photoshoot

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/nasas-curiosity-mars-rover-stars-in-its-very-own-photoshoot/:
NASA: s redan gett oss en glimt i sin Mars Rover, artighet av en Ustream sändning ett par månader tillbaka, men besättningen över på BoingBoing har tagit ett litet steg för mänskligheten genom att gå ännu längre på djupet med Nyfikenhet innan den lanseras i november. En lycklig fotograf fick tillstånd till Jet Propulsion Laboratory i Pasadena, och frukterna av hans bunny-anpassade arbetskraft visa upp skrymslen och vrår NASA: s senaste och bästa. Vi är fortfarande slags bummed att rovern inte kommer att utrustas med en zoom 3D-kamera som ursprungligen planerats , men vi har en föraning James Camerons tar det ännu svårare. Var noga med att slå källan länken för en hel smula mer vinklar, om intergalaktiska rymdskepp är din grej.

NASA: s Nyfikenhet Mars Rover stjärnor i sin egen plåtning publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 8 April 2011 00:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa BoingBoing | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar