fredag 8 april 2011

FCC uppdrag dataroaming efter 3-2 omröstning, AT & T och Verizon är inte alltför glada över det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/fcc-mandates-data-roaming-after-3-2-vote-atandt-and-verizon-aren/:
Goda nyheter för små cellulära transportörer, och dåliga nyheter för stora hamnarna i dag - Federal Communications Commission har beslutat att uppdra dataroaming genom en 3-2 omröstning. Enkelt uttryckt, kommer stora transportföretag som AT & T och Verizon vara skyldiga att låta dig kontrollera din e-post och utföra VoIP-samtal över deras federalt licensierade etermedierna även om du faktiskt betalar en regional hållare för cellulära täckning istället - precis som de har varit tvungna att göra för röst-och meddelandetjänster sedan 2007 . Som ni kan föreställa er, är Big Red och Ma Bell inte precis hoppa av glädje över nyheten, med både hotar att bromsa expansionen av nischmarknader om de kommer att tvingas dela sin infrastruktur. Den segrande medlemmar i FCC-hävdar att detta inte utgör gemensam transport eftersom de stora pojkarna fortfarande få förhandla "kommersiellt rimliga" priser. Med tanke på att två avvikande kommissionsledamöter säga att det är faktiskt vanliga vagn, dock, och därmed utöver sina befogenheter till FCC, vi föreställer vi inte hört det sista av denna debatt. Vad hände med helt enkelt "incenting "transportörerna att komma till en överenskommelse? Hitta uttalanden från de flesta varje berörd part på länkarna nedan.

FCC uppdrag dataroaming efter 3-2 omröstning, AT & T och Verizon är inte alltför glada över det som ursprungligen dök upp på Engadget sön, 7 apr 2011 18:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bloomberg | källa FCC (PDF, 1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar