fredag 8 april 2011

Verizon Wireless dödande ettåriga avtal den 17 april, tar du inte ens bryr

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/verizon-wireless-killing-one-year-contracts-on-april-17th-assum/:
Okej, så kanske du vård, men du kommer fortfarande välja för den tvååriga alternativet när ditt kontrakt är slut. Detta enligt - mer eller mindre i alla fall - till en Verizon Wireless talesman bekräftar att vår undersökning i eftermiddags att transportföretaget ettårskontrakt alternativet kommer att avskaffas den 17 april. Orsaken är som du kanske tror, ​​kretsar kring historiska kundens önskemål. Det är ett finare sätt att säga att de flesta kunder föredrar de rabatter stout hårdvara som finns med en längre tvåårigt avtal, och spärra det, kan de ändå välja månad till månad, förbetalda eller en rival. Inte för att VZW skulle uppmuntra de senare, men hey - America's om alternativ, man.

Verizon Wireless dödande ettåriga avtal den 17 april, tar du kommer inte ens bryr ursprungligen visades på Engadget på Fri, 8 april 2011 16:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar