fredag 8 april 2011

Motorolas SocialTV app gör din Xoom eller Atrix till en kommunikativ soffa följeslagare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/motorolas-socialtv-app-will-turn-your-xoom-or-atrix-into-a-comm/:
Oavsett om du tittar på statistik eller din egen gränslösa erfarenhet vet du mycket väl att mänskligheten lägger för mycket tid stirrar på rör, skärmar och andra onaturliga visualiseringar . Motorola är inte här för att fixa det åkomma, men åtminstone är det konvergerande användningen av vissa av dessa enhetens klasser med dess införande av en SocialTV ledsagarservice. Designad för att förvandla din smartphone, tablett eller bärbara dator till en, du gissade rätt, TV följeslagare enhet, tjänar detta nya program upp sociala nätverk, gratis innehåll i realtid chat, tv betyg visar, och interaktivt (i motsats till vad, icke- interaktiva?) spel. I grund och botten, eftersom du använder din TV-tittande tid passivt surfa iväg på Xoom ändå, varför inte säkringen två saker tillsammans och "generera några ytterligare inkomster" för din tjänsteleverantör i processen? Vi förmodar att nya SocialTV saker kommer att rullas ut i app form, inte skålen Moto inte upp dessa detaljer eller ge oss en lansering. Om vi ​​bara hade ett program för att berätta när att förvänta nya applikationer att komma fram.

Fortsätt läsa Motorolas SocialTV app gör din Xoom eller Atrix till en kommunikativ soffa följeslagare

Motorolas SocialTV app gör din Xoom eller Atrix till en kommunikativ soffa följeslagare publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 8 april 2011 06:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobile Burn | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar