fredag 8 april 2011

Novation Twitch TouchStrip DJ controller gör att scenen på Musik Messe 2011 (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/novation-twitch-touchstrip-dj-controller-makes-the-scene-at-musi/:
Vi är inte professionella musiker på långa vägar, men när vi får en chans att bryta sig loss från den obevekliga torrent av mobiltelefoner och tabletter, inget riktigt träffar plats som en liten musik uppskattning. Naturligtvis, när det görs Engadget stil innebär detta oftast en gadget av något slag - och vi skulle ljuga om vi inte säga att Novation's nyaste inte vässa vår aptit för några efter arbetstid beatmatching. Twitch är i huvudsak en full tänkte DJ controller, men istället för någon form av runda vridknappen (som den nuvarande recensent har alltid visat sig vara mycket kontraproduktivt intuitiv) företaget lagt till en touch band, som kan användas för allt från att hitta slå till zooma in och ut ur vågform (efter att titta på video, är det svårt att tro att vi har beatmatching utan nypa till zoom för denna långa). Detta bad boy har också en full uppsättning kontroller för Serato, Traktor NI, och Ableton Live. Du är antagligen intresserade av att se hur den fungerar i verkligheten, men om du är i Frankfurt för Musik Messe, du kommer att få nöja sig med video efter rasten.

Fortsätt läsa Novation Twitch TouchStrip DJ controller gör att scenen på Musik Messe 2011 (video)

Novation Twitch TouchStrip DJ controller gör att scenen på Musik Messe 2011 (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 8 april 2011 10:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Skapa Digital Music | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar