fredag 8 april 2011

Representanthuset röster för att blockera FCC: s nätneutralitet regler

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/house-of-representatives-votes-to-block-fccs-net-neutrality-rul/:
Tja, det ser ut republikanerna i representanthuset var inte om att låta den här slinka förbi en eventuell regering avstängning - de bara passerade en åtgärd som syftar till att blockera FCC: s nätneutralitet regler av en i stort sett partilinje rösta på 240 till 179. Detta följer ett hus underkommitté omröstning förra månaden , men som då propositionen fortfarande står inför en uppförsbacke kamp i senaten och med presidenten, som förväntade att stoppa en sådan lagstiftning om det på något sätt fick sitt skrivbord. Inte överraskande är retorik från båda sidor ökande först efter denna senaste utveckling, med demokraten Rep Henry Waxman sade den republikanska lagförslag skulle "avsluta internet som vi känner det," medan republikanska Rep Fred Upton hävdar att "Internet är inte bruten och detta lagförslag kommer att försäkra att FCC inte bryta det. "

Representanthuset röster för att blockera FCC: s nätneutralitet regler publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 8 april 2011 16:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar