fredag 8 april 2011

Kondo är fjäderbelastade spindel roboten röra sig på billiga (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/kondos-spring-loaded-spider-robot-creeps-on-the-cheap-video/:
Den senaste i lång rad av skrämmande (och ibland bedårande ) pseudo-arachnid robotar, Kondo s kommande KMR-M6 gör mer med mindre. Tack vare en unik våren stöds länka trumskarv, detta hexapedal bugg ger dig heebie-jeebies med bara två servon per ben. Den nya ben design sänker bygga kostnaderna och samtidigt förbättra prestanda och stabilitet, och har utvecklats för utbildning, forskning och marknader hobby. Basen kit träffar Japan nästa månad för ca 76.000 ¥ (ca $ 880) och kommer med tolv servon, ett styrkort, en 10.8V 800mAh NiMH-batteri, programvara och en ram med extra utrymme för att lägga extra, kameror, gripdon eller andra servokontrollerade fantasier. Även om det inte är så älskvärd som Kondo's sköldpadda-bot , titta här Robo-bugg ventilationsluckorna och mars (efter pausen, om ni undrar) är betydligt mer awesome än det är läskigt. Det är ytterligare ett tecken på roboten apokalyps , visst, men är du allvarligt tänker låta det förstöra din Fredag, fredag, fredag, fredag?

Fortsätt läsa Kondo's fjäderbelastade robot kryper spindel på de billiga (video)

Kondo är fjäderbelastade spindel roboten röra sig på billiga (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 8 april 2011 14:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Robotar Dreams | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar