fredag 8 april 2011

MyVoice app för IOS och Android möjliggör de stumma att tala (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/myvoice-app-for-ios-and-android-enables-the-mute-to-talk-video/:
Talande är något de flesta av oss tar för givet, men en ny app som kallas MyVoice - finns för närvarande för IOS och kommer snart till Android - försöker ge förmåga tillbaka till dem som inte är lika lyckligt lottade. Utvecklats av en grupp vid University of Toronto studenter efter att ha blivit kontaktade av en man som haft en stroke, låter platsbaserade app användare att "tala" förprogrammerad text makron med hjälp av text-till-tal. Du kan inte lägga till nya fraser från App ännu, men för nu finns det en online-portal som också medger anhöriga att konfigurera strängar och organisera dem i "platser" för slutanvändaren. Vi kollade app och det verkar fungera som utlovat - det finns en ganska omfattande ord pack som kommer med det. Du kan gör det gratis nedladdning på den mer täckning länken nedan, och vi har en video demo efter rasten.

Fortsätt läsa MyVoice app för IOS och Android möjliggör de stumma att tala (video)

MyVoice app för IOS och Android möjliggör de stumma att tala (video) som ursprungligen visades på Engadget sön, 7 april, 2011 17:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CTV Nyheter | källa MyVoice AAC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar