torsdag 14 april 2011

ASUS ber om ursäkt för Eee Pad Transformer försening kommer det inte att i detalj, USA-lanseringen knuten till slutet av april

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/13/asus-apologizes-for-eee-pad-transformer-delay-it-wont-detail-u/:
Nå, så långt förseningar går, är detta ser ut som en som ASUS är villig att acceptera. Eftersom företaget förklarar på sin Facebook-sida, efterfrågan på Eee Pad Transformer har tydligen så hög att de första partier har sålt ut "mycket snabbare" än det hade planerat. Det är vänster den globala lanseringen för Honeycomb tablett en bit upp i luften, med företaget endast leda folk till sina Facebook-sidor för enskilda länder för mer information, även om de tyvärr inte tillhandahåller mycket i vägen för detaljer just nu.

Denna försening uppenbarligen inte kommer att påverka USA-lanseringen, men - åtminstone inte i någon nämnvärd grad. Enligt uppkomling hemsida JoannaStern.com, transformator kommer att slå i USA i slutet av denna månad med en prislapp på $ 399, medan tangentbordet Dockan kommer köra dig $ 149. Kan vi möjligen ser början till en tablett priskrig ? Här är hoppas.

[Tack, James A]

ASUS ber om ursäkt för Eee Pad Transformer försening kommer det inte att i detalj, USA-lanseringen knuten till slutet av april som ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 13 Apr 2011 18:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ASUS (Facebook) , Joanna Stern | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar