torsdag 14 april 2011

Microsoft bekräftar IE10 inte kommer att köras på Vista, miljontals IE9 användare axelryckning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsoft-confirms-ie10-wont-run-on-vista-millions-of-ie9-user/:
Om du är en del av krympande gruppen fortfarande använder Windows Vista måste du vänta till nästa uppgradering för att ta IE10 för ett spinn - Microsoft har bekräftat att den senaste versionen av sin webbläsare kan inte köras på sin sista gen operativsystem, antingen i utvecklare förhandsgranska form eller när den slutliga programvaran fartyg. Även om det är frestande att tolka det som ett försök från Microsofts sida att sätta allmänt avskydde Vista i sitt förflutna, det finns faktiskt ett prejudikat för detta - kom ihåg att Microsoft avskurna XP stöd när det avslöjades IE9. Som Microsoft rep berättade Computerworld, företag skulle helst inte ha för att utveckla programvara för en minsta gemensamma nämnare. Åtminstone om du har att hålla sig till nypräglade IE9 kan du vara säker på att du kommer att vara i gott sällskap .

Microsoft bekräftar IE10 inte kommer att köras på Vista, miljontals IE9 användare axelryckning publicerades ursprungligen på Engadget tis, 14 Apr 2011 13:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Computerworld | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar