torsdag 14 april 2011

Motorola och Huawei droppe i avvaktan på stämningar, ingå nya info-avtal om uppdelning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/motorola-and-huawei-drop-pending-lawsuits-enter-into-new-info-s/:
Efter månader av strider på lekplatsen, har kommit Motorola och Huawei slutligen till en överenskommelse för att lösa sina meningsskiljaktigheter en gång för alla. Båda parter har nu sjunkit deras pågående rättsprocesser, med Motorola ursprungligen anklagar Huawei för att ha stulit företagshemligheter från sin tidigare anställda, och senare på Huawei få alla oroliga om Motorola läcker konfidentiell information via sitt partnerskap till rivaliserande Nokia Siemens Networks. Det nya avtalet kommer nu att Motorola "överföra sitt handelsavtal med Huawei att NSN mot en avgift," som då skulle tillåta NSN använda denna information för att tjänsten Motorolas nätverk som använder Huaweis utrustning. Aww, är det inte trevligt när pengar löser allt? Pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Motorola och Huawei droppe i avvaktan på stämningar, ingå nya info-avtal om uppdelning

Motorola och Huawei droppe i avvaktan på stämningar, ingå nya info-avtal om att dela ursprungligen visades på Engadget tis, 14 Apr 2011 01:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar