torsdag 14 april 2011

Bridgestone bygger världens största e-papper tabletter, skyr konsumenter (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/13/bridgestone-builds-worlds-largest-e-paper-tablets-shuns-consum/:
Bridgestone Aerobee Tabletter
Om du trodde att Kno var otymplig, kolla in dessa A4 och A3-papper-stora Aerobee terminaler från Bridgestone . Företaget, mest känt för sina däck-reklamen med bedårande djur på väg att bli överkörd, presenterade två nya tabletter med 21-tums och 13-tums ( underwhelming ) färg e-papper skärmar - den största på marknaden. Du kan kolla in dem i videon efter pausen, men inte blir alltför upprörd, är dessa djur inte är avsedda för konsumenter. Istället är de marknadsförs till företag, vilket sannolikt kommer att använda dem som i butik visar eller kiosker. Nästa steg: soffbord-bok e-läsare. Men vi misstänker I skuggan av nr Towers skulle förlora något i översättningen.

Fortsätt läsa Bridgestone bygger världens största e-papper tabletter, skyr konsumenter (video)

Bridgestone bygger världens största e-papper tabletter, skyr konsumenter (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 13 Apr 2011 20:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Akihabara News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar