torsdag 14 april 2011

T-Mobile avbryter ännu mer plus obegränsat plan på inför lanseringen?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/13/t-mobile-cancels-even-more-plus-unlimited-plan-on-eve-of-launch/:
Just när vi trodde T-Mobile höll på att klippa i världen genom att erbjuda att-det-själv-telefon kunder ett vansinnigt billigt obegränsat plan , vi höra att bolaget har strypt $ 60 obegränsad version av ännu mer plus i spjälsängen - - TmoNews snagged en förmodad inre kommuniké att påståenden planen ställdes in i sista minuten. Vi nådde bara ut till T-Mobile oss, dock, och fick höra verkligheten är det ingenting:
T-Mobile har inte officiellt tillkännage alla fall planer igår, och företaget inte kommenterar rykten eller spekulationer. Idag meddelade T-Mobile officiellt en ny, enkel linje obegränsat plan som finns tillgänglig från och med idag för bara $ 79,99 per månad, med en ännu mer plan och en två-års kontrakt.
Med andra ord-Mobile säger T aldrig skickade ut tidigare pressmeddelande alls. Vi är inte säker på vem som talar sanning här, men hur som helst, sak är en för vissa - det fortfarande inte kommer att vara en 60 $ obegränsad ännu mer plus plan startar i morgon bitti. Du är mer än välkommen att torka dina tårar med $ 80 på kontrakt plan just nu, dock. PR efter rasten.

Fortsätt läsa T-Mobile avbryter ännu mer plus obegränsat plan på inför lanseringen?

T-Mobile avbryter ännu mer plus obegränsat plan på inför lanseringen? ursprungligen visades på Engadget , ons, 13 Apr 2011 17:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TmoNews | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar