torsdag 14 april 2011

Europeiska FoU förskott "sakernas Internet", skyndar vår Phildickian framtid

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/european-randd-advances-internet-of-things-hastens-our-phildick/:
Varför kan inte våra kylskåp avfyra ett brådskande e-post när mjölken har gått knottrig? Och toaletten pappershållare varna oss är det tomt - innan vi sitta ner? Och när kommer våra mikrovågsugn köra BitTorrent? Eureka, de europeiska FoU-nätverk, vet hur illa du sugen på nätbaserade objekt, och i stället håna dig, det är att flytta till hjälp. För detta ändamål har det utvecklats små billiga, batteridrivna sensorer kunna koppla allt från hemelektronik till miljö-monitorer till fabriken robotar - ". Sakernas Internet" skapa den mycket efterlängtade Men till skillnad från över-hyped RFID , det är teknologi du verkligen använder. Istället för att veta om dina nycklar verkligen på RFID-läsare, nätverk kunde de påminna försiktigt att du lämnade dem i bilen, som nu är 100 miles bort med någon annan vid ratten, men lyckligtvis för dig, låg på gas. Blick in i det så kallade framtid saker med EUREKA: s pressmeddelande, bekvämt inbäddad efter hoppet.

Fortsätt läsa europeiska FoU förskott "sakernas Internet", skyndar vår Phildickian framtid

Europeiska FoU förskott "sakernas Internet", skyndar vår Phildickian framtid ursprungligen visades på Engadget tis, 14 Apr 2011 00:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Physorg | källa Eureka | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar