torsdag 14 april 2011

Sharps nya 70-tums LCD HDTV är definitivt större än den din vän precis köpt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/13/sharps-new-70-inch-lcd-hdtv-is-definitely-bigger-than-the-one-y/:

Vid sin "Spectacularge" presskonferens idag Sharp tillkännagav sin nya 70-tums LC-70LE732U är den största LCD HDTV på marknaden. Den sport Quattron fyra färgpixlar, LED-bakbelysning, Netflix, CinemaNow, Vudu Apps och DLNA tillgång bland sina lista med funktioner, men inga 3D. Det kommer att åtgärdas genom en av de tre ytterligare modeller av 70-tums LCD Sharp säger att det kommer fartyg i sommar men under tiden vi bara njuta av en återgång till den berusande dagar 2006 när konsumenternas LCD-skärmar var förra återfinns i denna storleksordning . Berörda parter med tillräckligt grönt för att täcka $ 3.799 MSRP bör kunna beställa dessa på sin lokala återförsäljare, medan resten kan gapa på specs i pressmeddelandet efter pausen, eller praktisk bilder vi har upp inom kort ( den ovan är från CES .)

Fortsätt läsa Sharps nya 70-tums LCD HDTV är definitivt större än den din vän precis köpt

Sharps nya 70-tums LCD HDTV är definitivt större än den din vän precis köpt ursprungligen visades på Engadget , ons, 13 Apr 2011 17:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar