torsdag 14 april 2011

New York City märken 16 april som Foursquare Day, borgmästare må bra om hans chanser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:
16 är en produkt av kvadrering fyra, så naturligtvis den dag 16 april den mest logiska en att kallas Foursquare Day. Bara varför ett sådant firande bör finnas är lika uppenbar. Som det visar sig, en gräsrotsrörelse av ÖPPENHJÄRTIG användare byggts upp ångan kring idén att avsätta en dag till online-check-in service, detta begrepp filtreras genom att Foursquare grundare som bestämde sig för att gå "100% på den här", och nu, något förvånande, så har New Yorks borgmästare (den valda en) Mike Bloomberg. Som Mike ser det, utgör Foursquare ett fint exempel på New Yorks startup-miljö, varför han ger den och dess hittills informella Foursquare firandet officiella NYC kvalitetsstämpel. Han gick så långt som att leverera en Mayoral tillkännagivande för Foursquare kontor, som du kan själv se efter rasten.

Fortsätt läsa New York City märken 16 april som Foursquare Day, borgmästare må bra om hans chanser

New York City märken 16 april som Foursquare Day, borgmästare må bra om hans chanser ursprungligen visades på Engadget tis, 14 Apr 2011 14:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Business Insider | källa Mike Bloomberg , 4sqday , Dennis Crowley (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar