torsdag 14 april 2011

Google medel projekt för att lära datorer beklaga, tyvärr inte kommer att leda till ursäktande maskiner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/google-funds-project-to-teach-computers-regret-sadly-wont-lead/:
Vi har sett en ganska läskigt utbud av robotar programmerade att härma mänskliga känslor, men undervisning en maskin för att känna ånger? Nu är det en ny. Med finansiering från Google, ett team av Tel Aviv University är forskare som arbetar på en algoritm för att lära datorer att lära av deras erfarenheter och därmed minska fall av "virtuell ånger." Enligt lagets bly, skulle en sådan algoritm låta servrar och routing system för att mer effektivt hantera internet trafik, genom att erkänna och dokumentera saker som plötsliga spikar i trafiken eller ökad uppmärksamhet på en online-produkt. Ju mer de lär sig av sina tidigare brister, desto mer verkningsfull maskinerna blir. Googles tydligen intresserad av de potentiella effekterna på program som AdSense och AdWords . Om de nu bara kunde lära onlineannonsörer en känsla av skam ... Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa Google medel projekt för att lära datorer beklaga, tyvärr inte kommer att leda till ursäktande maskiner

Google medel projekt för att lära datorer beklaga, tyvärr inte kommer att leda till ursäktande maskiner ursprungligen visades på Engadget tis, 14 Apr 2011 02:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tel Aviv University | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar