lördag 16 april 2011

Behöver du fortfarande en IPAD 2? Bege dig till Best Buy på söndag, söndag, söndag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/still-need-an-ipad-2-head-to-best-buy-on-sunday-sunday-sunday/:
Nå, detta är intressant. Vi har hört en hel del prat om Best Buy och IPAD 2 , rykten om att bolaget satt på en gigantisk hög av tabletter inför några stora händelse. Nåväl, nu har vi ett intressant tips som säger att företaget kommer att utnyttja detta bestånd-högen inför en stor söndag lansering. Enligt ovanstående bild, butiker, i allmänhet har minst tre skiffer varje - som i många fall inte kommer att räcka. Bra, då, att bolaget har en guide om hur man "minimera kund besviken." BBY har tidigare sagt att det är att uppfylla reservationer först, så om du fortfarande håller din biljett men inte en tablett kan detta vara ett bra tillfälle att ge ditt lokala stora lådan en ring.

[Tack, Anonym]

Behöver du fortfarande en IPAD 2? Bege dig till Best Buy på söndag, söndag, söndag publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 19:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar