lördag 16 april 2011

Papper legering tar form för biologiskt nedbrytbart hemelektronik (skriva din egen origami skämt)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/paper-alloy-takes-shape-for-biodegradable-consumer-electronics/:
Så du är ivrigt väntar på ditt biologiskt nedbrytbara bil och din nedbrytbara 3D-glasögon , väntar på den dagen då allt du äger kan gå tillbaka till leran från vilken den sprang. Men hur är det datorn som du använder just nu? Det är nog tillverkade av icke-gröna material som formsprutad plast, och slapping några bambu på att det inte lurar någon. Design och ingenjörsfirma PEGA kommer till din räddning med ett nytt kompositmaterial tillverkade av återvunnet papper och polypropylen legering. Lätt, hållbar och billig att tillverka, fungerar den precis som typiskt ABS-plast - och det även kommer i den klassiska soul-dödande beige. Kanske detta är vad Apple har varit väntat på .

Papper legering tar form för biologiskt nedbrytbart hemelektronik (skriva din egen origami skämt) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Apr 2011 15:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Inhabitat | källa PEGA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar