lördag 16 april 2011

Upptäck kortinnehavare kan skicka pengar till vem som helst med en mobiltelefon, e-postadress

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/discover-cardholders-can-send-money-to-anyone-with-a-cell-phone/:
Med NFC betalningssystem precis börjat rulla ut i USA, det ska vara en stund ännu innan du kan skära upp dessa kreditkort för gott. Men i nuet, åtminstone, kan du använda din telefon så att du inte fastnar med en $ 100 bar tab ... igen. Upptäck just meddelat att det kommer att låta sina kortinnehavare skicka pengar till folk i 60 länder - så länge de har antingen ett mobilnummer eller e-postadress. Som AllThingsD anteckningar och American Express har kläckts Visa liknande planer, men Upptäck är den första i gänget att samarbeta med PayPal. Medan människor att skicka pengar behöver inte PayPal-konton, personer med Moola gör - eller åtminstone måste de vara villiga att skapa ett. För avsändare tjänsten är gratis och i själva verket får de 0,25 procent pengar tillbaka för de första $ utbytt 3.000. Som för Upptäck, en mindre aktör än Visa och MasterCard, hoppas det några av PayPals 230 miljoner kunder kommer att registrera dig för ett skinande nytt kreditkort medan de ändå håller på.

Upptäck kortinnehavare kan skicka pengar till vem som helst med en mobiltelefon, e-postadress publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 16 Apr 2011 08:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AllThingsD | källa Upptäck | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar