lördag 16 april 2011

Unity Corporation släpper Xtion Pro sensor PC rörelse i Japan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/unity-corporation-releases-xtion-pro-pc-motion-sensor-in-japan/:
Vi väntar fortfarande på vissa USA-lanseringen detaljer för Xtion Pro och Wavi Xtion rörelsesensorer att ASUS visade upp på CES tidigare i år, men det verkar som folk i Japan redan nu kan lägga vantarna på hälften av duon. Unity Corportation har just meddelat att det är att släppa den Xtion Promotion sensorn (komplett med ett SDK) i landet för 19.980 ¥, eller ungefär $ 240. That bör arbeta på liknande sätt som Kinect tanke på att PrimeSense är ansvarig för mycket av tekniken bakom det, men du bör vara medveten om att denna är riktad direkt till utvecklare som vill skapa sina egna spel och program för det. Du får vänta på mer läsvänliga Wavi Xtion för något som du kan helt enkelt plopp ner i ditt vardagsrum.

Unity Corporation släpper Xtion Pro PC rörelsesensorn i Japan ursprungligen visades på Engadget , lör, 16 Apr 2011 04:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Unity Corporation | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar