lördag 16 april 2011

HP försöker smyga CFAST plats av oss i EliteBook 8560w

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/hp-tries-to-sneak-cfast-slot-by-us-in-elitebook-8560w/:
HP EliteBook 8560w
HP måste ha trott att det kunde smyga sig detta en av oss - och det skulle ha lyckats också, om det inte var för dem inblandning tipsare. En närmare granskning av de nyligen tillkännagivna EliteBook 8560w's press skott avslöjar den har en CFAST -plats, en intressant bit som inte nämns i utsättning eller produktspecifikation. Detta är, såvitt vi vet, den första bärbara datorn levereras med en öppning för den uppdaterade CompactFlash-formatet, men avsaknaden av kameror och andra enheter som använder mediet gör det till en något överflödig funktion för tillfället. Fortfarande, med överföringshastigheter betydligt snabbare än nuvarande CompactFlash och dubbelt så stor som SDXC kort (med plats att växa), antar vi att bara en tidsfråga innan Nikon och Canon slap dessa dåliga pojkar i ett par high-end skyttar. Närbild skott efter rasten.

[Tack, Reznov]

Fortsätt läsa HP försöker smyga CFAST plats av oss i EliteBook 8560w

HP försöker smyga CFAST plats av oss i EliteBook 8560w publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 21:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HP Fansite | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar