lördag 16 april 2011

McTiVia nätverksanslutna streamer stroppens PC-innehåll till TV-skärmar i maj

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/16/mctivia-networked-streamer-slinging-pc-content-to-tv-screens-thi/:
Det är inte precis en Minty Fresh begrepp , men om du är uttråkad med nätverksbaserade medier serpentiner stroppens innehåll och innehåll som ensam, är McTiVia kan Awind bara vara nugget av okonventionella som du har varit ute efter. För alla avseenden är detta en trimmad trådlös router som rör allt innehåll från din Mac eller PC till din HDMI-utrustade HDTV. Målet? För att skapa sladd-fria HDTV, i en mening. Det kan styra upp till åtta datorer via musen eller tangentbordet, och det även fungerar som en WiFi-åtkomstpunkt för dem som behöver att etablera sig i det moderna talet. Hon förväntas drabba detaljhandeln i slutet av maj för $ 199, och vi ska göra vårt darnedest att testa en så fort som transporter börja.

Fortsätt läsa McTiVia nätverksanslutna streamer stroppens PC-innehåll till TV-skärmar i maj

McTiVia nätverksanslutna streamer stroppens PC-innehåll till TV-skärmar i maj som ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 16 Apr 2011 06:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Compuexpert | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar