lördag 16 april 2011

Time Warner Cable ger tillbaka Discovery, Fox kanaler till sina IPAD app

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/time-warner-cable-brings-back-discovery-fox-channels-to-its-ipa/:
Bara ett par veckor efter att ta bort flera kanaler från sin TV-streaming IPAD app Time Warner Cable har lagt de flesta av dem tillbaka igen. Ett viktigt undantag här är nät som ägs av Viacom, som tog till domstol i förra veckan . Hittills annat än att tillkännage Discovery och Fox kanaler är tillbaka på TWCable TV IPAD app, har vi inte kunnat få något annat än ett nej kommentar från någon på de berörda företagen. Det betyder att vi inte vet om kanalen som tillhandahåller spontant har kommit runt till Time Warner sätt att tänka (detta verkar mindre troligt) eller om det har helt enkelt beslutat att driva frågan. Vi får se vem som har stämt som nästa vecka, tills dess kan ni njuta av att titta vad som än händer att vara på Fox News Channel, FX eller National Geographic (om du faktiskt njuta av den, vi tycker inte att leva av programmerare sändning tidtabeller - DVR4LIFE) på din IPAD så mycket du vill.

Time Warner Cable ger tillbaka Discovery, Fox kanaler till sina IPAD app ursprungligen visades på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 20:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TW Cable untangled | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar