lördag 16 april 2011

Den Engadget Visa återvänder nästa torsdag, 21 april - vinn en biljett till tejpning!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/the-engadget-show-returns-next-thursday-april-21st-win-a-tic/:
Uppmärksamhet människor, Engadget Visa kommer att tejpning nästa Torsdag, 21 April kl 6:00! Vi kommer att sätta sig ner med Engadget grundare Peter Rojas som kommer att hjälpa oss vada genom allt leriga tablett vatten. Vi har på handen den nya BlackBerry playbook , den Motorola Xoom , det Notion Ink Adam och några andra skiffer att starta upp. Vi veckla Kyocera Echo , ta en titt på aktuell status för nätneutralitet , gå på en galen tur på en militariserad skoter, och få en pratstund med Ford VD och koncernchef Alan Mulally att ta reda på när vi äntligen kommer att få vår flygande bil. Och naturligtvis kommer vi att ha de vanliga nöje, spänning, giveaways, och överraskningar!

Den Engadget Show är sponsrad av Sprint och kommer att ske i en ny, mer intim NYC studio här månadens show, så om du vill komma i du behöver för att vinna en biljett i förväg. Men oroa dig inte, om du inte kan komma dit personligen kommer vi att ha en nedladdning upp strax efter tejpning.

Om du vill vara en av de lyckliga att träffa oss personligen, är Sprint erbjuder garanterad biljetter till The Show Engadget tejpa den första deltagare som texten "Engadget" till 467.467 eller skriv in online! Standard textmeddelanden skattesatser tillämpas. Klicka för officiella reglerna och se hur du matar in på nätet, och som alltid du inte behöver vara en Sprint abonnent att gå vidare!

Om du bor utanför tri-state area (NY, NJ, CT) kan du ange på nätet för en chans att vinna en resa för två till New York för att delta i Engadget Show. Standard textmeddelanden skattesatser tillämpas. Klicka här för att komma in.

Här är alla detaljer om du vinner en biljett:
  • Evenemanget är alla åldrar
  • Vi öppnar dörrar och börja sittplatser på 17:15 den 21 april, och tejpning börjar vid 6:00. Vi kommer att stänga dörrarna vid 17:50.
  • Ta med fotolegitimation med dig att hävda din biljett
  • Föreställningen längd är ca en timme
Om du är medlem av media som önskar delta, vänligen kontakta oss på: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, så ska vi försöka hjälpa dig. Alla andra icke-medier frågor kan skickas till: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.

Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Visa direkt i iTunes (M4V).
[ Zune ] Prenumerera på Visa direkt i Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Lägg till Engadget Visa foder (M4V) till din RSS-aggregator och få den levererad automatiskt.

Den Engadget Visa återvänder nästa torsdag, 21 april - vinn en biljett till tejpning! ursprungligen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar