lördag 16 april 2011

FBI: pokersajter "satsning hus" om penningtvätt, bedrägeri

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KR5-Yap5X8A/major-online-poker-sites-seized-charged-with-money-laundering.ars:

Federala åklagare har laddat några av de största namnen inom online poker med bank bedrägeri, penningtvätt och illegal spelverksamhet, meddelade det amerikanska justitiedepartementet på fredagen. Dessa bakom PokerStars, Full Tilt Poker, och Absolute Poker har fått sina domäner beslagtagits av Federal Bureau of Investigations (FBI), och 76 bankkonton som ägs av företagen har tillfälligt stängts via besöksförbud.

Onlinespel tekniskt blev olagligt i USA från och med 2006 , när lagstiftarna preskriberad gireringar, "betalningsinstrument system", och kreditkort från att användas som betalningsmedel för onlinespel webbplatser. Föga förvånande har detta inte stoppa många spelsajter körs offshore verksamhet och fortsätter att växa. Full Tilt Poker, till exempel, har vuxit tillräckligt stor att den regelbundet sponsorer spelare i World Series of Poker. De områden av populära pokersajter är ingen hemlighet bland onlinespel aficionados.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar