söndag 10 april 2011

E-Noa's Interpad Android tabletten är ingenstans att finna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/e-noas-interpad-android-tablet-is-nowhere-to-be-found/:
Det har gått nästan åtta månader sedan vi berättade för dig att Interpad Tegra 2-förpackning Android tablett, och nu är vi hört rykten om att något liknande aldrig skulle kunna göra den till marknaden. Tabletten var ursprungligen tänkt för en December 2010 debut, men i augusti plattans maker, E-Noa, ett uttalande som sade att tabletten var på is tills januari. Tja, januari kommit och gått, och med en massa Tegra 2 tabletter redo att slå marknaden, ser ut som Interpad kan det hamna på efterkälken. Bortsett från bristen på uppdateringar av företagets hemsida, Facebook-sida är dess saknar all information, och enligt folk över på Tablet Killar, upprepade samtal till E-Noa kontor har gett något resultat. I grund och botten Interpad är ingenstans att finna, och med Acers Iconia Tab planeras för ett 24 april utsläpp och Motorolas Xoom redan gör rundor, den Interpad s en gång imponerande specifikationer bara inte verkar så speciellt längre.

E-Noa's Interpad Android tabletten är inte att finna någonstans ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 07:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tablet Guys | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar