söndag 10 april 2011

NRG: s eVgo laddstationer hoppas att fånga ögon Texas

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/09/nrgs-evgo-charging-stations-hope-to-catch-the-eyes-of-texas/:
EV laddning station tillkännagivanden är nästan bli vardagsmat (sökord: nästan), men inte så mycket att vi inte är glada att välkomna en till. Denna vecka NRG Energy presenterade det första eVgo märkesvaror "Freedom Station" på Dallas Walgreens, och syftar till att peppra karta med totalt 60 sådana enheter av Labor Day. Varje eVgo frihet station kommer att packa både en snabbladdning 480V AC / DC-omvandlare (pressning upp en Nissan Leaf till 80 procent i ca 30 minuter), samt en 240 Nivå 2 laddare (nettning 25 miles av "go" per laddning timme) . NRG planer på att täcka Dallas / Fort Worth och Houston områden med 120 av dessa killar i slutet av 2012. Precis som andra innan det , eVgo nätverket planerar att följa ett abonnemang modell - med premiären plan ($ 89 månaden på ett treårigt avtal) inte bara täcker kostnaderna för användningen vid eVgo laddningsstationer, men att den el som används i ditt hem laddningsdocka också. Kasta i en handfull generös EV ägare vaggande PlugShare , och Dallas har förutsättningar att bli en utsläppssnål underland.

NRG: s eVgo laddstationer hoppas att fånga ögon Texas ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 9 april 2011 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa eVgo nätverk | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar