söndag 10 april 2011

RV parker erbjuder EV ägare respit från vägen (och deras utbud ångest, också)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/rv-parks-offer-ev-owners-respite-from-the-road-and-their-range/:
Elbilar är ganska bra för att ta sig runt storstadsområden, men många känner fortfarande några olika ångest när det blir dags att lämna stadens gränser. Sant, specialbyggda laddningsstationer är få och långt mellan just nu, men det finns en annan laddning alternativ för dem som tycker om att gå grönt och längta efter den öppna vägen: campingplatser. Det visade sig att 50-amp, 240-volts RV Hookups hittades på dessa platser kan göra dubbel tull som juice Försäljningsautomater för de uttömda batterierna i Volt , Leaf , eller Tesla . Alla eldrivna roadwarriors behöver är en adapter för att koppla in ett par dollar för att betala för ström, och några timmars fritid. Det är inte lika snabbt som bränsle upp det gamla vanliga sättet, men RV parker erbjuder massor av roliga grejer (pooler, sjöar och seniorer som älskar poker, till exempel) inte finns på din genomsnittliga bensinstation. Så, vem är upp till en eko-vänliga road trip?

RV parker erbjuder EV ägare respit från vägen (och deras utbud ångest också) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 02:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Edmunds | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar