söndag 10 april 2011

Sonys Move.me databas används för att skapa gest-aktiverad mus drivrutin (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/sonys-move-me-database-used-to-create-gesture-enabled-mouse-dri/:
Om du inte är i konstiga säljfrämjande maskotar , videospel, eller mäta jordens rotation , PlayStation Move förmodligen har inte fångat ögat. Här är en idé: tänk om du kunde våg det om att kontrollera din dator? Tidigare i veckan hobby Jacob Pennock används elektroniken Move.me C-biblioteket för att bygga en gest-kontrollerad mus föraren, och vi har projektets tech demo efter rasten. Titta som Pennock lanserar komma genom att dra ett "F", börjar en video med en jaunty "V" och stänger några objekt med en snabb "X" rörelse över den felande fönstren. Control motioner laddas via upphovsmannens egen gest erkännande bibliotek, kallad hyperglyph, som han hävdar kan spela in rörelser med 98 procents noggrannhet. Som Move.me närvarande en sluten beta, är Pennock hålla källkoden bakom en mask, men han hoppas att så småningom sätta föraren att använda kontrollerar en gest-baserade Linux mediacenter. Ganska snyggt, men inte riktigt tillräckligt för att avvärja vår Kinect hacka avund.

[Tack, Robert]

Fortsätt läsa Sonys Move.me databas används för att skapa gest-aktiverad mus drivrutin (video)

Sonys Move.me databas används för att skapa gest-aktiverad mus drivrutin (video) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 09:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Jacob Pennock | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar