söndag 10 april 2011

Plex 1.1 för IOS förbättrar streaming via 3G, rör video till din TV

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/plex-1-1-for-ios-improves-streaming-over-3g-pipes-video-to-your/:
Om du inte redan kör Plex Media Server på en av de tjugotre beige rutor nätverk på din lilla hemort, kan du i högsta grad frestas att installera en kopia här veckan, eftersom IOS app har precis fått en verkligt massiv uppdatering. Där en gång den XBMC spinoff skulle behöva koda varje video det levererat till din enhet över etern, hävdar Plex det nu kan antingen gå runt den CPU-intensiv process eller använda en IOS-optimerad teknik, pumpning H.264-video i etern långt mer effektivt. För det andra kan den leverera detta innehåll från IOS direkt till din TV, via antingen en video-ut-kabel eller experimentellt stöd för airplay . Inte illa, eller hur? Hur är Universal Search ljud - förmågan att skriva in ett ord och har app nå ut till lokala servrar, fjärrservrar och online videotjänster som YouTube och Vimeo också? Ja, det $ 4,99 prislapp söker mäktig prisvärd rätt om nu, och det finns många fler förbättringar att ta del i länkarna nedan.

Plex 1.1 för IOS förbättrar streaming via 3G, rör video till din TV publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 06:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 9to5 Mac , MacStories | källa Plex (iTunes) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar