söndag 10 april 2011

Samsung att släppa två Bada 2,0 telefoner med NFC i Q4, programuppdatering i juli?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:
Några av er Samsungers förmodligen föregriper snazzy Wave 578 utkommer i maj eller juni utanför USA, men den sorgliga nyheten är att det inte kommer att levereras med den kommande Bada 2,0 OS. Fret inte, men eftersom ryska blogg Bada World påstår sig ha fått en del smaskiga detaljer som kommer att muntra upp Bada fanatiker. Ovanstående bild - tydligen kommer från Samsung Frankrike konferens från ett par dagar sedan - innehåller ett par nya men namnlös telefoner som kommer att packa den nya programvaran, tillsammans med 7.2Mbps HSDPA, Bluetooth 3.0, och de till synes stilbildande NFC . Skillnaden mellan dessa två telefoner? En av dem verkar vara flaggskeppet Bada 2,0-modellen, som förväntar sig en September starta med en 3,65-tums HVGA display, en 5 megapixel huvudkameran, plus en VGA-kamera två. Den andra enheten kommer att följa en månad senare ståta med en mindre 3,14-tums QVGA skärm och bara en 3 megapixel kamera.

I relaterade nyheter, TNW Indien rapporterar att Bada 2.0 kommer att vara "första erfarenhet av Indien" runt juli, men ingen hårdvara nämns här. Detta kan innebära att befintliga Bada användare i Indien - där Samsungs FoU utvecklar 30 procent av Bada applikationer - kan vara en av de första att erhålla 2,0 uppdateringen och det bör inte dröja länge innan resten av världen få sin andel i denna rykande varm paj. Hur som helst, vara säker på att vi kommer att hålla ögonen skalade öppna för mer Bada 2,0 nyheter - det ska bli intressant att se var Samsungs nästa storsatsning kommer att ta oss.

Samsung att släppa två Bada 2,0 telefoner med NFC i Q4, programuppdatering i juli? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 10 Apr 2011 12:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bada World , TNW Indien | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar